Casio Vintage Női karóra

LA680WEA-7EF

INGYENES utánvét lehetőség

Szállítási idő: 1-2 munkanap

50.000 Ft felett INGYENES szállítás

16.990 Ft

Cikkszám LA680WEA-7EF Kategóriák ,

A Casio legelső digitális modellje még annó 1974-ben jelent meg és hatalmas népszerűségre tett szert. Úttörő volt az elektronikusan működtetett kvarcórák tömeggyártásában. Ezek voltak a világ első sikeres elektronikus órái, a divat és a technológia csúcspontja. Az LA680WEA-7E ezekbe az időkbe repít minket vissza.

Az LA680WEA-7E a Casio retro sorozat szürke számlapos, ezüst színű kiadása. Elődjeihez hasonlóan műanyag házat és nemesacél szíjat kapott. Megmaradt a 3 db pici ikonikus kör alakú funkció gomb a tok oldalán, ami egyedivé és más modellekkel teljesen összetéveszthetetlenné tette és teszi még mindig a mai napig. A digitális kijelzőjét plexi védi a sérülésektől, amire azért célszerű vigyázni, mert meg lehet karcolni. A Casio retro LA680 egy kicsivel nagyobb az LA670-es testvérétől, mert itt az ezüst színű tok szélessége 28.6 mm, magassága 33.5 mm, vastagsága pedig 8.6 mm. Súlya mindössze 36g. Fontos azonban, hogy kis csavaros hátlapja ellenére vízállóság szempontjából csak cseppálló modellről van szó, maximum kézmosás a megengedett benne. A nemesacél szíja ugyancsak ezüst színű és 14 mm széles. Bekapcsolása egy otthon is könnyedén állítható csúszócsattal oldható meg.

A Casio Retro LA680WEA-7E egy elemes karóra. Szívében egy japán kvarc szerkezet működik. Benne egy CR1616 típusú 3 voltos elem található. A várható élettartama akár 5 év is lehet. A pontos idő mellett ébresztő és óránkénti csipogás is beállítható, valamint 12 vagy 24 órás megjelenítésére is képes. Az óra menüjében találjuk a stoppert, ami 1/100-ad pontosságú és 1 órás maximummal rendelkezik. A sötétben való könnyebb olvashatóság érdekében jobb alsó gomb megnyomásával háttérvilágítás kapcsolható.

100% származási garancia

Kizárólag eredeti termékek

Extra termék garancia

Minden termékünk garanciális

Folyamatos szállítás

Minden munkanapon szállítunk

Termék leírása

Kevesen tudják, hogy 1946-ban Kashio Seisakujo néven, egy 29 éves Kashio Tadao nevû fiatalembernek köszönhetõen indult útjára a ma ismert Casio Computer Co. Ltd. A Kashio testvérek 1949-ben egy tokiói kiállításon egy új termékre, az elektronikus számológépre lettek figyelmesek és úgy határoztak, hogy megalkotják saját kalkulátorukat. Ennek köszönhetõen 1954-ben elkészült az elsõ Japán elektromechanikus kalkulátor, amely 1957-tõl 14-A néven került piacra. Az elsõ karórát 1974 novemberében Casiotron néven hozták forgalomba. A csuklóra szíjazható folyadékkristályos kijelzõvel szerelt óra volt az elsõ ilyen megoldás a piacon. Ezzel a termékkel a Casio világhírûvé vált és berobbant az óragyártás világába.

Ne maradj le a legfrissebb akcióinkról, híreinkről sem!