Akció!

Casio G-Shock Titán Férfi karóra

MRG-B2000D-1A4DR

Kevesen tudják, hogy 1946-ban Kashio Seisakujo néven, egy 29 éves Kashio Tadao nevû fiatalembernek köszönhetõen indult útjára a ma ismert Casio Computer Co. Ltd. A Kashio testvérek 1949-ben egy tokiói kiállításon egy új termékre, az elektronikus számológépre lettek figyelmesek és úgy határoztak, hogy megalkotják saját kalkulátorukat. Ennek köszönhetõen 1954-ben elkészült az elsõ Japán elektromechanikus kalkulátor, amely 1957-tõl 14-A néven került piacra. Az elsõ karórát 1974 novemberében Casiotron néven hozták forgalomba. A csuklóra szíjazható folyadékkristályos kijelzõvel szerelt óra volt az elsõ ilyen megoldás a piacon. Ezzel a termékkel a Casio világhírûvé vált és berobbant az óragyártás világába.

Cikkszám MRG-B2000D-1A4DR Kategóriák ,

Termék ára:

970.000 Ft

Termék leírása

Ez a különleges karóra a Casio G-Shock prémium kategóriájába tartozik. Speciális modell, mely Japánban, kézzel összeszerelve készül, mindegyik egyedi sorszámmal rendelkezik.

Férfias megjelenését erősíti a fekete számlap, tokozás és fémcsat, mely kiegészül egy különleges vörös árnyalattal, mely az elit szamurájok által viselt bíbor páncél színe.

Speciális keményített titánból készült, DLC bevonattal (gyémánt keménységű karbon bevonat), mely tükröződésmentes bevonattal ellátott zafírüveggel és solaros, fényenergiával működő szerkezettel párosul, kiegészülve két speciális funkcióval: rádiójelvezérelt, és Bluetoothon keresztüli okostelefon párosítással, így rendkívül praktikus is, az esztétika és a minőség mellett.

Ne maradj le a legfrissebb akcióinkról, híreinkről sem!