Poljot Bolshoi Masepa Férfi karóra

28201000112

INGYENES utánvét lehetőség

Szállítási idő: 1-2 munkanap

50.000 Ft felett INGYENES szállítás

244.989 Ft

Cikkszám 28201000112 Kategóriák ,

A „Mazeppa” egy híres Csajvokszkij opera három felvonásában. Alekszandr Puskin „Poltava” címűelbeszélő költeménye ihlette. Mint sok orosz opera, ez is a szerelemről, fájdalomról, küzdelemről és hatalomról szól. Az azonos nevű „Masepa” modell ezt sugározza teljes pompájában. Látható, hogy minden egyes alkatrészén gondos kezek dolgoztak. Kidolgozottsága és részletei érdekes összjátékot hoznak létre szerelem finomsága és hatalom ereje között, csakúgy mint egy igazi operában.

Poljot International Bolshoi Masepa – 2820.1000112 automata szerkezettel. 3 év Molnár garanciával. Skeleton kialakítás, négyzetes rozsdamentes orvosi acél tok, karcálló zafírkristály üveg. Mérsékelten (30 méterig) vízálló). Méretei alapján is kiváló öltönyóra, átmérője 38.5 mm, vastagsága 11.4 mm, a barna szarvasbőr szíj pedig csak még elegánsabbá teszi.

100% származási garancia

Kizárólag eredeti termékek

Extra termék garancia

Minden termékünk garanciális

Folyamatos szállítás

Minden munkanapon szállítunk

Termék leírása

A Poljot International órák a hagyományos orosz órakészítési hagyományokat ötvözik a modern német precizitással és minőséggel. Az új Poljot órák jellemzői / Limitált kiadású modellek: A Poljot International órák gyakran limitált kiadásban jelennek meg, ami növeli az egyediségüket és gyűjtői értéküket. / Kiváló minőségű anyagok: Az órák készítéséhez használt anyagok magas minőségűek, biztosítva az órák tartósságát és esztétikai megjelenését. / Kortárs dizájn: A Poljot órák modern és egyedi tervezésűek, amelyek tükrözik a márka hagyományok iránti tiszteletét és a jelenkori trendeket. / Magas színvonalú összeszerelés: A németországi gyártás garantálja az órák precíz összeszerelését és a szigorú minőségellenőrzést. / Mechanikus szerkezetek: A Poljot órák kizárólag mechanikus vagy automata szerkezetekkel készülnek, elemes órákat nem gyártanak. / Zafír üveg: Az órák számlapját karcálló zafír üveg védi, amely hozzájárul az órák elegáns megjelenéséhez és tartósságához. A Poljot International órák a régi orosz órakészítési hagyományokat és a modern német minőséget egyesítik, így kiváló választást jelentenek azok számára, akik egyedi, magas minőségű és megbízható karórát keresnek.

Ne maradj le a legfrissebb akcióinkról, híreinkről sem!