Vostok Lunokhod II Férfi karóra

620E277

INGYENES utánvét lehetőség

Szállítási idő: 1-2 munkanap

50.000 Ft felett INGYENES szállítás

278.900 Ft

Cikkszám 620E277 Kategóriák ,

A VostokLunokhodkollekciója a nagy méretű és masszív megjelenésű karórák egyik jeles képviselője. A 620E277 az ezüst számlapos, fekete tokos modell. Az óraház PVD bevonattal ellátott rozsdamentes acélból készült. Átmérője 49mm, vastagsága 17mm. A tokfülek közötti távolság 24mm, ide csatlakozik be a fekete színű szilikon szíja. Az utolsó lyukba csatolva az óra maximális belső kerülete 24cm. 300méteres vízállósága mellett menetes korona, menetes hátlap, valamint 60 klikkes acél lünetta jellemzi. A tok bal oldalán hélium szelep is elhelyezésre került aminek palackos merülésnél, búvárkodásnál van kiemelkedő szerepe. A Vostok Lunokhod órákat úgynevezett K1 kristály üveg borítja, a belső felületén tükröződés mentes bevonattal ellátva. A sötétben való könnyű leolvashatóságot a mutatókon és az indexeken elhelyezett tríciumkapszulák biztosítják.

A 620E277 lelkét japán kvarc szerkezet, nevezetesen egy Miyota 6S21 stopperes kaliber hajtja. Számlapjának központi tengelyén találhatók az óra és perc mutatók, valamint a stopper 12-es indexen pihenő másodperc mutatója. A bal oldali kis körön a stopper percgyűjtője, a jobb oldali körön az óra hagyományos másodperc mutatója ketyeg. A stoppert a jobb felső gombbal tudjuk elindítani és megállítani, míg az alsó gombbal lehet az egészet kinullázni. Az órán a dátumablak a 6-os index felett látható.

Egy Vostok Lunokhod órát kezünkbe fogva azonnal érződik, hogy ez egy minőségi és precíz munka gyümölcse. Mind az anyagok megválasztása, mind azok polírozása és összeszerelése révén a Vostok órák felveszik a versenyt neves japán vagy svájci márkákkal szemben.

Az órához egy plusz bőrszíj és egy szíjcserélő szerszám is jár, amiket a Vostok különleges, ütésálló dobozában találunk.

100% származási garancia

Kizárólag eredeti termékek

Extra termék garancia

Minden termékünk garanciális

Folyamatos szállítás

Minden munkanapon szállítunk

Termék leírása

Az elmúlt évek talán legizgalmasabb feltörekvő márkája a litván Vostok Europe, mely a kiváló minőséget párosítja olyan egyedi külső és belső megoldásokkal, amiknek köszönhetően egy páratlan karórát kapunk. A legfeljebb 3000 darabra limitált, kézzel összeszerelt modellek ma már egytől egyig minőségi japán szerkezetekkel készülnek, elérhető belőlük automata és quartz változat egyaránt. Lunokhod-2, Energia, SSN-571 és Anchar modellekhez minden esetben jár két szíj, és egy különleges, ütésálló díszdoboz, valamint a szíjcseréhez szükséges eszköz.

Ne maradj le a legfrissebb akcióinkról, híreinkről sem!