Vostok Nuclear Submarine Férfi karóra

571C607

INGYENES utánvét lehetőség

Szállítási idő: 1-2 munkanap

50.000 Ft felett INGYENES szállítás

302.899 Ft

Cikkszám 571C607 Kategóriák ,

A Vostok Europe Nuclear Submarine a világ első atom tenegeralattjárójáról, az SSN571-ről kapta a nevét. Az óra méretei és kialakítása ugyanazt a masszív és elpusztíthatatlan kivitelt testesíti meg, mint amit annak idején ez a tengeralattjáró képviselt. A számlap 6-os index fellett látható is egy kép róla, alatta pedig a Nuclear Submarine SSN571 felirat olvasható. Ezzel tiszteleg a Vostok Europe ezen mérnöki csoda előtt.

Az óra fekete PVD bevonatos, 44.5mm átmérőjű rozsdamentes acélból készült. A szándékos “kopott” hatás az élek mentén, valamint a lünetta szélesen barázdált kivitele azt a hatást kelti, mintha a Nuclear Submarine a tengeralattjáró valamelyik alkatrészéből került volna legyártásra. Ez a fekete PVD bevonat egy ultramagas hőfokon ráégetett festék ami fokozottan ellenáll az idő vasfogának. A tokfülek közötti távolság 22mm. Az utolsó lyukba kapcsolva maximum 23.5cm kerületű csuklóra lehet jó a mérete. Maga az óraház vastagsága igencsak tekintélyt parancsoló, hisz eléri a 15.5mm-t ami egy kimondottan vaskos méretnek számít. A számlapot szemből úgynevezett K1 kristályüveg, a szerkezetet hátulról pedig menetes hátlap védi az esetleges sérülésektől. A különleges hátlapján egy képet is láthatunk a szóban forgó, a világ legelső nukleáris energiával hajtott tengeralattjárójáról.

A Vostok Nuclear Submarine mutatóit japán automata szerkezet mozgatja. Méghozzá egy 24 köves Seiko MH35 kaliberű werk, ami másoderc stoppos és koronáról is felhúzható. A rúgó maximum feszítettsége esetén az óra járástartaléka 40 óra is lehet.

Búvárkodásra is alkalmas a 30 bar-os vízállósága miatt. A már említett menetes hátlap és koronazáras kivitele teszi ezt lehetővé. Fontos még megemlíteni, hogy minden egyes Vostok Nuclear Submarine órát ténylegesen letesztelnek a ráírt nyomásra. Ebből kifolyólag nyugodtan használhatjuk úszáshoz, fürdéshez, vagy bármilyen mélytengeri vízi sporthoz egyaránt. A nagy mélységekben tapasztalható sötétségben és az éjszakai könnyű olvashatóság érdekében a mutatókat és az indexeket trícium csövek világítják meg. Ez az apró üvegkapszulába zárt, az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan radioaktív anyag folyamatosan képes világítani a sötétben.

100% származási garancia

Kizárólag eredeti termékek

Extra termék garancia

Minden termékünk garanciális

Folyamatos szállítás

Minden munkanapon szállítunk

Termék leírása

Az elmúlt évek talán legizgalmasabb feltörekvő márkája a litván Vostok Europe, mely a kiváló minőséget párosítja olyan egyedi külső és belső megoldásokkal, amiknek köszönhetően egy páratlan karórát kapunk. A legfeljebb 3000 darabra limitált, kézzel összeszerelt modellek ma már egytől egyig minőségi japán szerkezetekkel készülnek, elérhető belőlük automata és quartz változat egyaránt. Lunokhod-2, Energia, SSN-571 és Anchar modellekhez minden esetben jár két szíj, és egy különleges, ütésálló díszdoboz, valamint a szíjcseréhez szükséges eszköz.

Ne maradj le a legfrissebb akcióinkról, híreinkről sem!