Vostok Systema Periodicum Boron Férfi karóra

650E721

INGYENES utánvét lehetőség

Szállítási idő: 1-2 munkanap

50.000 Ft felett INGYENES szállítás

265.900 Ft

Cikkszám 650E721 Kategóriák ,

A Vostok Europe Systema Periodicum kollekcióját a periódusos rendszer egyes elemei ihlették. A Vostok 650E721 Boron a bór elem után kapta megnevezését. Fekete színű rozsdamentes acél tok, fekete számlap és szürke szíj jellemzi. A Systema Periodicum sorozat különlegessége még, hogy a beállító korona és a stopper gombjai nem a szokványos 3-as indexnél helyezkednek el, hanem az óra felső részén a 12-es index felőli oldalon. Az órák kis csavarokkal ellátott hátlapot, 200 méteres vízállóságot és szilikon szíjat kaptak, tehát úszáshoz, fürdéshez és búvárkodáshoz is kiválóan alkalmasak.

A Vostok 650E721 belsejében egy, a Seiko által gyártott VK67-es kaliberszámú japán kvarcszerkezet működik. Ez az elemes werk stopperrel és ébresztő funkcióval is el van látva. A stopper 1/5 másodperc pontosságú, maximális mérési időintervalluma 12 óra. Az óra működéséhez SR936-os számú 1.5 voltos gombelem szükséges, amivel akár 3 évet is el tud ketyegni, mielőtt az cserére szorulna.

100% származási garancia

Kizárólag eredeti termékek

Extra termék garancia

Minden termékünk garanciális

Folyamatos szállítás

Minden munkanapon szállítunk

Termék leírása

Az elmúlt évek talán legizgalmasabb feltörekvő márkája a litván Vostok Europe, mely a kiváló minőséget párosítja olyan egyedi külső és belső megoldásokkal, amiknek köszönhetően egy páratlan karórát kapunk. A legfeljebb 3000 darabra limitált, kézzel összeszerelt modellek ma már egytől egyig minőségi japán szerkezetekkel készülnek, elérhető belőlük automata és quartz változat egyaránt. Lunokhod-2, Energia, SSN-571 és Anchar modellekhez minden esetben jár két szíj, és egy különleges, ütésálló díszdoboz, valamint a szíjcseréhez szükséges eszköz.

Ne maradj le a legfrissebb akcióinkról, híreinkről sem!