Vostok Undiné Női karóra

515B670-B

INGYENES utánvét lehetőség

Szállítási idő: 1-2 munkanap

50.000 Ft felett INGYENES szállítás

170.899 Ft

Cikkszám 515B670-B Kategóriák ,

Ha Vostok Europe, akkor mindenki egyből a masszív, nagy méretű férfi órákra gondol. Pedig a hajdani orosz, ma már litván kézben lévő márka gondolt a gyengébbik nemre is. A női modellek a Vostok Undiné nevet kapták.

A Vostok Undiné 515B670B az rosegold és a kék színek kombinációjával készült. Az óra számlapjának sötétkék gyöngyházfényű kialakításával kápráztatja el a szemünket. A központi tengelyen a rosegold színű óra és percmutatók, valamint a 12-es indexen pihenő stopper másodperc mutatója található. A jobb oldali segédkör egy napszak kijelző, míg a bal oldali kör a stopper percgyűjtője. Ezt az egészet felülről egy úgynevezett K1 kristály üveg védi, belül tükröződésmentes bevonattal ellátva. Az óra tokja 39 mm átmérőjű rozsdamentes acélból készült, ami egy rosegold színű PVD bevonatot kapott. Ez az ultramagas hőmérsékleten ráégetett festék nem kopik, nem korrodálódik, de ha odaütjük valahova, akkor meg tud karcolódni. Az óraházat egy 60 klikkes acél lünetta koronázza meg, aminek az oldala rosegold színűre lett festve, akárcsak a tok jobb oldalán található gombok és a korona is. A tokfülek közötti távolság 20 mm, ide csatlakozik be az óra ugyancsak rosegold színű acél milanese szíja. A csatot az utolsó rovátkába állítva, az óra maximális belső kerülete 21 cm lehet.

A Vostok 515B670B szívét japán kvarc szerkezet dobogtatja. A VK64 névre keresztelt Seiko kaliber nélkülözni kényszerül a hagyományos másodperc mutatót, így az nem található a számlapon. A szerkezet viszont a stopperen kívül egy dátumablakot is működtet, amit a 6-os index felett láthatunk.

Az Undiné modellek 200m-es vízállósággal és menetes hátlappal rendelkeznek. Úszáshoz vagy vízi sportokhoz is bátran használhatjuk. A sötétben való könnyű olvashatóságot a mutatókra és az indexekre felvitt fluoreszkáló bevonat biztosítja.

A Vostok Undiné 515B670B órához egy sötétkék színű bőrszíj és egy szilikon szíj is jár, amik gyorsstiftes megoldással vannak ellátva. Ezeket otthon, pár másodperc alatt akár mi magunk is ki tudjuk cserélni attól függően, hogy melyik stílushoz van épp kedvünk.

100% származási garancia

Kizárólag eredeti termékek

Extra termék garancia

Minden termékünk garanciális

Folyamatos szállítás

Minden munkanapon szállítunk

Termék leírása

Az elmúlt évek talán legizgalmasabb feltörekvő márkája a litván Vostok Europe, mely a kiváló minőséget párosítja olyan egyedi külső és belső megoldásokkal, amiknek köszönhetően egy páratlan karórát kapunk. A legfeljebb 3000 darabra limitált, kézzel összeszerelt modellek ma már egytől egyig minőségi japán szerkezetekkel készülnek, elérhető belőlük automata és quartz változat egyaránt. Lunokhod-2, Energia, SSN-571 és Anchar modellekhez minden esetben jár két szíj, és egy különleges, ütésálló díszdoboz, valamint a szíjcseréhez szükséges eszköz.

Ne maradj le a legfrissebb akcióinkról, híreinkről sem!