Rólunk

a Molnár Órás

Óra bolt Miskolc szívében

Molnár Máté vagyok, a Molnár Órás tulajdonosa. Mindig is vonzott az órák világa, már gyermekkoromban is lenyűgözött a kis kézre tehető szerkezet összetettsége, fáradhatatlan működése. Hiszem, hogy a legtöbb órának lelke van, amit ápolni, szeretni kell! Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy egyszer órás szeretnék lenni. Szerencsésnek érzem magam, mert rajongok a hivatásomért. Ezt a fajta rajongást igyekszem minden munkatársunknak is továbbadni.

Cégünk 2015-től áll ügyfeleink rendelkezésére, személyesen Miskolc belvárosában a Széchenyi utcában, és online is. A kezdetektől célul tűztük ki, hogy mindenkinek személyre szabott szolgáltatást és termékeket biztosítsunk. Így a családias légkörön felül nagy gondot fordítunk arra is, hogy folyamatos szakmai továbbképzésekkel naprakész információkkal tudjunk szolgálni.

Széles választékunkban megtalálhatóak a gyerekóráktól a hétköznapi órákon át a világmárkák is. Kizárólag általunk megbízhatónak talált órákat forgalmazzuk, ezért vállalunk a gyári garanciát kiegészítve 3 év Molnár garanciát, ami magában foglalja az elemes kvarcórák új elem szerelését, mechanikus órák szervizelését is.

A mai világban talán az egyik legnagyobb érték az idő, így az órák is sokféle szerepet tölthetnek be az életünkben. Lehet ékszer, divatkiegészítő, szólhat csak a funkcionalitásról, de jelenthet státuszszimbólumot is. Igyekszünk minden igényt kielégíteni, és a széles választékkal mindenkinek alternatívát nyújtani a tökéletes választásra.

Hétfő-Péntek: 9:00 – 17:00
Szombat: 9:00 – 13:00
Vasárnap: Zárva

Címünk: 3530 Miskolc, Széchényi István út 64.