Zeppelin Hindenburg Férfi karóra

7036-3

INGYENES utánvét lehetőség

Szállítási idő: 1-2 munkanap

50.000 Ft felett INGYENES szállítás

125.900 Ft

Cikkszám 7036-3 Kategóriák ,

A Zeppelin 7036-3 LZ129 Hindenburg tökéletes a természettel közvetlen kapcsolatban állók, például horgászok, vadászok vagy kertészek számára, mivel jelzi a Hold aktuális fázisát. A dupla – heti és havi – dátumkijelzőnek köszönhetően a dátumot is pontosan jelzi. Ugyanakkor a számlapja átlátszó, és megkönnyíti az idő leolvasását. Emellett érdekes színe kiváló alternatíva a tipikus fekete számlapokba belefáradt úriemberek számára. A Zeppelin 7036-3 LZ129 Hindenburg szintén a pontosságról szól, amelyet a kvarcmű garantál.

Az LZ129 Hindenburg kollekciót a híres léghajó ihlette. Ami nemcsak az óra számlapjának kialakításában, hanem egyes modellek fedélzetén is nyilvánvaló. Lenyűgöző metszet látható rajta, amely egy hiteles léghajómodellt ábrázol. Ezeknek a Zeppelin óráknak a sorozata kétségtelenül vonzó lesz a repülés szerelmeseinek. A Holdfázis-jelző tökéletes kiegészítő a természettel közvetlen kapcsolatban állók, például horgászok, vadászok és kertészek számára, mivel jelzi a Hold aktuális fázisát. Ez az érdekes funkció szintén érdekes és egyedi vonást kölcsönöz a teljes dizájnnak.

100% származási garancia

Kizárólag eredeti termékek

Extra termék garancia

Minden termékünk garanciális

Folyamatos szállítás

Minden munkanapon szállítunk

Termék leírása

A Zeppelin órák az Iron Annie-hez hasonlóan a POINTtec németországi székhelyű anyacég égisze alatt készülnek, a híres német mérnök, Ferdinand von Zeppelin által megálmodott léghajó ihlette. A márka emblémája is ezt az ikonikus járművet szimbolizálja. Az órák dizájnja ezt az időszakot, a nagy innovációk idejét eleveníti meg. Ez a „modern retró” kialakítás azonnal magával ragadja az embert, ennek ellenére a Zeppelin a legkiválóbb anyagokkal és szerkezetekkel dolgozik. Óráik rozsdamentes acélból készülnek, a számlapot védő üvegek esetében a retró életérzés jegyében megtalálható a Hesalite, a K1 kristály (amit autók szélvédőinek gyártásánál használnak), valamint magasabb árkategóriákban a teljesen karcálló zafírkristály is.

Ne maradj le a legfrissebb akcióinkról, híreinkről sem!