Casio Edifice Férfi karóra

EF-129D-1AVEF

INGYENES utánvét lehetőség

Szállítási idő: 1-2 munkanap

50.000 Ft felett INGYENES szállítás

37.990 Ft

Cikkszám EF-129D-1AVEF Kategóriák ,

Akiknek a modern, fiatalos külső mellett a minőség is fontos szerepet játszik, a Casio Edifice sorozata kitűnő választás lehet. Minden modellről elmondható, hogy rozsdamentes acélból készül. Kivétel nélkül az összes menetes hátlappal felszerelt és 100m-es vízállósággal rendelkezik. Nincs ezzel másképp az EF-129D-1A sem. A Casio ennél az Edifice sorozatnál a masszív, sportosan elegáns megjelenést részesítette előnyben.

A Casio EFV-129D-1A fekete, apró mintás számlappal, tűzpiros mutatóvéggel és a becsatlakozásnál 22 mm széles, hajtogatott szemekből álló acél szíjjal készült. Ugyancsak rozsdamentes acél tokja már nagyobb méretűnek számít, hisz a 44.8 mm-es átmérőjével semmiképp sem mondható aprónak. Vastagsága 10.4 mm, súlya 156 gramm szemek kivétele nélkül. A jól látható perc, óra és másodperc mutatók a központi tengelyre kerültek. Foszforozottak, ahogyan a rakott indexek közepe is, ezáltal éjszaka is könnyedén leolvasható a pontos idő. A 3-as index mellé elhelyezett ablakból a pontos dátum és az aktuális nap angol rövidítése olvasható le. Az EF-129D-1A belsejében egy japán elemes szerkezet ketyeg, aminek a működéséhez SR626SW típusú 1.5 voltos elem szükségeltetik. Ha a beállító koronát teljesen, azaz második kattanásig kihúzzuk, majd tekerjük, akkor a pontos időt tudjuk beállítani. Ellenben ha csak félig, azaz első kattanásig húzzuk ki, akkor egyik irányba tekerve a dátumot, másik irányba tekerve a napokat tudjuk állítani.

100% származási garancia

Kizárólag eredeti termékek

Extra termék garancia

Minden termékünk garanciális

Folyamatos szállítás

Minden munkanapon szállítunk

Termék leírása

Kevesen tudják, hogy 1946-ban Kashio Seisakujo néven, egy 29 éves Kashio Tadao nevû fiatalembernek köszönhetõen indult útjára a ma ismert Casio Computer Co. Ltd. A Kashio testvérek 1949-ben egy tokiói kiállításon egy új termékre, az elektronikus számológépre lettek figyelmesek és úgy határoztak, hogy megalkotják saját kalkulátorukat. Ennek köszönhetõen 1954-ben elkészült az elsõ Japán elektromechanikus kalkulátor, amely 1957-tõl 14-A néven került piacra. Az elsõ karórát 1974 novemberében Casiotron néven hozták forgalomba. A csuklóra szíjazható folyadékkristályos kijelzõvel szerelt óra volt az elsõ ilyen megoldás a piacon. Ezzel a termékkel a Casio világhírûvé vált és berobbant az óragyártás világába.

Ne maradj le a legfrissebb akcióinkról, híreinkről sem!