Akció!

Casio G-Shock Original G-Lide Férfi karóra

GBX-100-2AER

INGYENES utánvét lehetőség

Szállítási idő: 1-2 munkanap

50.000 Ft felett INGYENES szállítás

Original price was: 66.990 Ft.Current price is: 60.290 Ft.

Cikkszám GBX-100-2AER Kategóriák ,

A 2020 GBX-100 a G-Lide kollekció része, amely a szörfös vonalként ismert.

Az óra dizájnja az első G-Shockok megjelenésén alapul, amely feltűnően emlékeztet a nyolcszögletű lünettára. A tok csiszolt acélból készült, amely a műgyanta tokkal kombinálva megfelelő robosztus megjelenést kölcsönöz az órának.

Az óra első pillantásra lenyűgöz a kijelzőjével, amely eltér a digitális óráknál megszokottól. Ez az úgynevezett MIP vagy „memory in pixel” kijelző, amely minden körülmények között tökéletesen olvasható. Ezt leginkább az okosórákban használják. De még a GBX-100 is tekinthető egy kicsit „okosórának”. Az óra Bluetooth technológiával van felszerelve, így a G-SHOCK MOVE alkalmazáson keresztül csatlakozhat okostelefonjához. Nagyon egyszerűvé teheti az összes órabeállítást. Az időtől kezdve a rezgésjelzésekig mindent beállíthat.

De sportolhat is az órával, és az összes tevékenysége az alkalmazásban tárolódik. Ezenkívül a telefonhoz csatlakozva az óra különböző értesítéseket is megjeleníthet, például a bejövő üzenetekről vagy hívásokról szóló értesítéseket.

A tipikus szörffunkciók közé tartozik az árapály-térkép, a magas és alacsony hullámok ideje, a holdfázisok, valamint a napfelkelte és napnyugta ideje. Ezeket az adatokat világszerte akár 3300 helyszínre vonatkozóan is megtekintheti. Az óra nem csak a funkciókat, hanem a designt tekintve is a vízben való tartózkodáshoz igazodik. A 6 óránál lévő kivágást kifejezetten úgy tervezték, hogy további védelmet nyújtson az ütésekkel szemben. Ugyanakkor a tervezők az Ön kényelmét is szem előtt tartották. A másik funkciója ennek a kivágásnak az, hogy a felesleges víznek vagy izzadságnak legyen hová távoznia.

Akár vad hullámokat lovagol, akár csak a csuklóját díszíti, ezzel az órával nem fog hibázni.

100% származási garancia

Kizárólag eredeti termékek

Extra termék garancia

Minden termékünk garanciális

Folyamatos szállítás

Minden munkanapon szállítunk

Termék leírása

Kevesen tudják, hogy 1946-ban Kashio Seisakujo néven, egy 29 éves Kashio Tadao nevû fiatalembernek köszönhetõen indult útjára a ma ismert Casio Computer Co. Ltd. A Kashio testvérek 1949-ben egy tokiói kiállításon egy új termékre, az elektronikus számológépre lettek figyelmesek és úgy határoztak, hogy megalkotják saját kalkulátorukat. Ennek köszönhetõen 1954-ben elkészült az elsõ Japán elektromechanikus kalkulátor, amely 1957-tõl 14-A néven került piacra. Az elsõ karórát 1974 novemberében Casiotron néven hozták forgalomba. A csuklóra szíjazható folyadékkristályos kijelzõvel szerelt óra volt az elsõ ilyen megoldás a piacon. Ezzel a termékkel a Casio világhírûvé vált és berobbant az óragyártás világába.

Ne maradj le a legfrissebb akcióinkról, híreinkről sem!