Akció!

Casio G-Shock Férfi karóra

DW-5600TL-7ER

INGYENES utánvét lehetőség

Szállítási idő: 1-2 munkanap

50.000 Ft felett INGYENES szállítás

Original price was: 45.990 Ft.Current price is: 41.390 Ft.

Cikkszám DW-5600TL-7ER Kategóriák ,

Nyárias és  könnyed hangulat a ragyogó G-SHOCK-kal, szemet gyönyörködtető óralappal. A DW-5600TL-7ER a fény különböző árnyalatait tükrözi vissza, ezzel imitálva a folyamatosan változó tengerpart látványát.

Ezek a tengerparti ihletésű dizájnok két színben érhetők el – friss fehér és kék, amely a napsütötte fehér homokos strandokat idézi, és a hűvös, áttetsző szürke és narancssárga, amelyek a alkonyati tengerpart nyugalmát varázsolják eléd. A különleges színezési eljárásnak köszönhetően minden óra más-más kisugárzással csillog.

100% származási garancia

Kizárólag eredeti termékek

Extra termék garancia

Minden termékünk garanciális

Folyamatos szállítás

Minden munkanapon szállítunk

Termék leírása

Kevesen tudják, hogy 1946-ban Kashio Seisakujo néven, egy 29 éves Kashio Tadao nevû fiatalembernek köszönhetõen indult útjára a ma ismert Casio Computer Co. Ltd. A Kashio testvérek 1949-ben egy tokiói kiállításon egy új termékre, az elektronikus számológépre lettek figyelmesek és úgy határoztak, hogy megalkotják saját kalkulátorukat. Ennek köszönhetõen 1954-ben elkészült az elsõ Japán elektromechanikus kalkulátor, amely 1957-tõl 14-A néven került piacra. Az elsõ karórát 1974 novemberében Casiotron néven hozták forgalomba. A csuklóra szíjazható folyadékkristályos kijelzõvel szerelt óra volt az elsõ ilyen megoldás a piacon. Ezzel a termékkel a Casio világhírûvé vált és berobbant az óragyártás világába.

Ne maradj le a legfrissebb akcióinkról, híreinkről sem!